Referenser


Här tipsar jag om några företag jag haft samarbete med eller själv använt mig av.

I områden där det finns extra många s.k. premiumbilar dvs. lite dyrare bilar av märken som BMW, AUDI, Mercedes och i viss mån även Volvo och VW så är det många och återkommande s.k. bildelsstölder.  Det kan då vara bra att överväga att skaffa en extra smart övervakningskamera  Umbocv är ett ganska nytt fabrikat som har inbyggd artificiell intelligens som med tiden lär sig känna igen rörelsemönster och kan därmed skilja mellan katter, hundar och andra djur resp. när människor rör sig inom framför kamerans avkänningsområde. På så sätt kan den spela in och “larma” när det verkligen behövs till skillnad mot många andra övervakningskameror – som larmar så fort grannens katt

Den 10 september 2009 blev det lag på Yrkesförarkompetens för de som utför godstransporter (SFS 2007:1157). KA Åkeri i Järfälla, Stockholm tillhandahåller YKB utbildningar samt utför transporter med både tunga och lätta lastbilar.

Ibland kan man behöva ta hjälp av en professionell samtalsterapeut – jag kan rekommendera denna som finns i centrala Stockholm –
terapi i stockholm

Skilsmässor blir allt vanligare – många separationer skulle nog kunna undvikas om man prövade att först gå i parterapi och tillsammans med sakkunnig hjälp diskuterade igenom sina problem.

Om du behöver hjälp att bygga eller kanske renovera en äkta gärdesgård så kan jag både tipsa om och rekommendera gärdesgård byggare som bygger gärdsgårdar enligt Leksandsmodellen, sätter upp grindstolpar och grindar. Mattias är verkligen både händig och trevlig att ha att göra med. Han fick uppdraget att bygga en ny gärdesgård när delar av vår gamla blåst ner vid vår lilla kringbyggda dalagård strax söder om Leksand.